top of page

My Site 5 Group

Public·53 members

Set Ortasında Tenis Momentum Değişimi

Setin ortasında bir tenisçi daha uzun rallileri kazanmaya başlarsa canlı set pazarı hızlı oynayabiliyor. Siz momentum değişimini anlamak için kazanan vuruşlara mı, yoksa ralliler uzadıkça kimin daha rahat kaldığına mı bakarsınız?

4 Views

Ralli yapısı bazen skor değişmeden önce momentumun yönünü gösteriyor. Oyunculardan biri başta kısa puanlarla rahat görünüyordu, fakat ralliler uzadıkça daha fazla hata yapmaya başladı. Canlı set takibinde ekranında https://t.1xbet.com/tr/live açık kaldı ve uzun rallilerde kimin daha rahat kaldığını izlerken pazarın uzağa kaçmamasını sağladı. Ben yalnızca winner sayısına bakmayı yeterli bulmuyorum, çünkü agresif vuruşlar bazen kırılganlığı gizleyebiliyor. Üç uzun ralliden sonra aynı oyuncu daha erken risk almaya başladı. O noktada set pazarı daha anlamlı göründü, çünkü karar tek bir puandan değil, fiziksel ve zihinsel baskının yavaş yavaş artmasından geldi. Uzun ralli baskısı arttıkça set pazarı daha okunabilir oldu. Uzun ralli baskısı arttıkça set pazarı daha okunabilir oldu.

bottom of page